AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOURS DUO LEIDEN

TROUBADOURS DUO LEIDEN

PRIJS 3 UUR: 2 UUR € 475
EXTRA UUR: €50
Prijs is exclusief btw

REISKOSTEN: incl. binnen 100 km

GELUID: nvt

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment leiden a
geluidsfragment leiden b
geluidsfragment leiden c


Dit Troubadours Duo komt uit Leiden. Zij maken muziek met gitaar en accordeon op feesten, partijen, en gelegenheden. Het duo voelt de sfeer goed aan en speelt (letterlijk) daar op in.

Zij spelen Nederlandstalige muziek waarbij je kunt denken aan De Dijk, Blof, Doe Maar, enz. Maar ook eigenwerk-muziek.

Hun live muziek van gitaar en accordeon roept direct een sfeer op die mensen doet denken aan ontspanning, vertier, plezier en brengt zelfs soms wat ontroering teweeg.

Het duo speelt akoestisch, dus zonder versterking, en zoekt zelf hun plek waar de akoestiek mooi is, en waar de mensen het goed kunnen horen zonder dat het storend is.

De wens van de klant staat bij dit duo centraal. De één laat de invulling helemaal aan het duo over; het eerste uur op de achtergrond en later wat meer op de voorgrond. "Maak er maar een feestje van" wordt er vaak gezegd. De ander bekijkt vooraf hun speellijst en kiest de liederen uit en noteert desgewenst wanneer deze gespeeld dienen te worden.

Na het optreden geeft u een enveloppe met hierin de vooraf afgesproken vergoeding.

Troubadours Duo Leiden treedt onder andere op in de regio's Leiden, Wassenaar, Den Haag, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Katwijk en Gouda. Woont u buiten de provincie, dan komen ze ook graag naar u toe. Binnen een straal van 100 km zijn de reiskosten gratis.


REACTIES VAN KLANTEN

"Mooie stemmen, heel zuiver, leuke jongens. Was een goeie beslissing ze uit te nodigen. Zeker aan te raden." Ellen Bos - 09 juni 2012


"Mede door het Troubadoursduo uit Leiden en het prachtige weer was de verjaardags BBQ van Rolf een groot succes. Bedankt voor de gezellige muziek en wie weet tot ziens. groetjes van alle bewoners van GVT de langeberg in Zoetermeer." Mevrouw van Raavens - 26 mei 2012


"Veertig jaar getrouwd. Daar hoorden troubadours bij, vonden wij. We wilden een tuinfeest bij ons in de tuin met onze familie en vrienden. Ongeveer 100 personen, groot en klein en allemaal verschillende mensen. Het werd geweldig! Het was koud weer, maar dat deerde hun niet. Ze brachten een geweldige sfeer en wat we niet wisten was dat onze dochter al gemaild had om een familielied ten gehore te brengen. Iedereen was erg enthousiast. Het was super, een grote aanrader!"
Jos en Marja Winterink - 14 mei 2011


"Erg goed gespeeld, viel goed in de smaak. Bedankt!" Alice Gerring - 17 april 2011


"Mede door het optreden van Troubadours DUO LEIDEN is het Sarah feest zeer geslaagd. De soort muziek en het geluidsoverdracht paste perfect in de intieme sfeer van het feest. Bedankt DUO LEIDEN." Pim de Visser - 08 januari 2011


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Leiden Zuid-Holland - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden. 
       
    AlleTroubadours.nl