AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR NIEUWEGEIN

TROUBADOUR NIEUWEGEIN

PRIJS 3 UUR: € 325
2 uur € 275

EXTRA UUR: € 75
Prijzen zijn incl. btw

REISKOSTEN: incl. binnen straal 40km Utr. (daarbuiten € 0,23 p/km)

GELUID: akoestisch, evt. versterkt

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment Nieuwegein - Nederlands liedje
geluidsfragment Nieuwegein - Frans liedje
geluidsfragment Nieuwegein - Duits liedje


Met Troubadour Nieuwegein beleeft u een muzikale reis 'Terug in de Tijd' naar de 50-60-70-er jaren. U kiest nummers uit zijn “Nostalgische Jukebox” en hij zingt ze voor u. Of boek hem met zijn speciale 'Luisterliedjes Programma'

Biografie

Troubadour Nieuwegein heeft ruim 40 jaar ervaring met verschillende soorten muziek, jazz, dixieland, dinermuziek, maar ook feestmuziek op bruiloften en partijen. Vanaf zijn jongste jaren heeft hij ook veel gedaan aan cabaret, musical en toneel. En zingen…..dat doet hij al zijn leven lang! Je kunt gerust zeggen dat optreden en entertainen hem in het bloed zit en hij doet dit nog steeds met veel passie en plezier!


Nostalgische Jukebox

Troubadour Nieuwegein speelt en zingt bescheiden op de achtergrond als u rustig wilt eten en/of praten en wat meer op de voorgrond als u wilt luisteren, meezingen of een dansje wilt maken!

Hij begeleidt zichzelf daarbij op gitaar en hij vindt het leuk als er met sommige nummers meegezongen wordt. Meestal akoestisch, zonder versterking, indien nodig lichtjes versterkt, maar altijd met een aangenaam volume. Uit zijn uitgebreide repertoire kunnen tijdens zijn optreden verzoeknummers gekozen worden.

Troubadour Nieuwegein loopt niet rond, maar kan wel op verzoek een lied uit zijn “Nostalgische Jukebox” aan een gastentafel ten gehore brengen. Hij verzorgt graag in een zeer ruime straal rond Utrecht optredens en staat open voor muzikale suggesties en speciale wensen. Hij treedt graag op voor groepen tot 75 personen.


Repertoire Nostalgische Jukebox

Het repertoire van Troubadour Nieuwegein is zeer divers en hij heeft dit verpakt in de “Nostalgische Jukebox”:


Nederlandse luister- en meezingliedjes
van Boudewijn de Groot, Jaap Fisher, Ramses Shaffy, Frans Halsema, Robert Long, Wim Sonneveld etc.

Engelse Songs
van o.a. Gilbert O'Sullivan, Simon en Garfunkel ,Pat Boone en The Beatles. Maar ook de Everly Brothers, Bobby Vinton, Vera Lynn, Frankie Laine, Nat King Cole, the Carpenters en vele anderen.

Franse Songs
van Jaques Brel, Georges Brassens, Gilbert Becaud, Charles Aznavour en andere bekende chansonniers.

Leuke Cabaretliedjes
o.a. van Robert Long, Ivo de Wijs en Don Quishocking.

Mooie Duitse songs
uit de 50-60-er jaren van de Comedian Harmonists, Udo Jürgens, Freddy Quinn, Reinhard Mey, Peter Alexander, Max Raabe etc.


Luisterliedjes Programma

Troubadour Nieuwgein verzorgt voor u met zijn speciale ‘Luisterliedjes Programma’ een muzikaal en enthousiast optreden van nostalgische luisterliedjes. Een sfeervol live-optreden met bekende (en minder bekende), mooie, ontroerende of grappige Luisterliedjes, een feest van herkenning en mooie herinneringen.

Het ‘Luisterliedjes Programma’ is bedoeld voor kleine, intieme optredens en kan bestaan uit 1-3 blokjes van elk 20-30 minuten met korte pauzes. Het programma kan qua tijdsduur, inhoud en invulling, volledig naar uw wensen en passend bij de gelegenheid worden samengesteld en aangepast. Troubadour Nieuwgein staat open voor muzikale suggesties en speciale wensen!

Zeer geschikt als/voor:
Huiskamerconcert
Muzikaal Verrassingscadeau
Muziekcafé
Private Party
Klein Theater
Verjaardag
Muzikaal Intermezzo

Repertoire Luisterliedjes Programma

Nederlandstalig
Boudewijn de Groot, Jaap Fischer, Ramses Shaffy, Frans Halsema, Robert Long, Wim Sonneveld, Jules de Corte, Ivo de Wijs,Toon Hermans en Don Quishocking.
Engelstalig
o.a. Gilbert O’Sullivan, Simon en Garfunkel ,Pat Boone en The Beatles.
Franstalig
o.a. Jacques Brel, Georges Brassens, Gilbert Bécaud, Charles Aznavour.
Duitstalig
o.a. de Comedian Harmonists, Udo Jürgens, Freddy Quinn, Reinhard Mey.


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Nieuwegein Utrecht - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden. 
       
    AlleTroubadours.nl